Breaking News: Zal het vertrek van een superster het team verzwakken, het team verzwakt of ik…

rik ten Hag heeft voormalig voetbaldirecteur Marc Overmars zijn steun gegeven twee jaar nadat de voormalige Arsenal speler zijn rol bij Ajax heeft verlaten na het sturen van ongepaste berichten naar vrouwen in de club.

De 51-jarige verliet Amsterdam in februari 2022, en bood op dat moment een ontslagverklaring aan waarin hij beweerde dat hij “schamelijk” was van zijn “onaanvaardbaar gedrag”.

‘Helaas realiseerde ik me niet dat ik hiermee de lijn oversteek,’ zei Overmars. ‘Maar dat is mij in de afgelopen dagen duidelijk geworden. Ik voelde plotseling een enorme druk. Het spijt me.

 https://frost24.com/

 

Ten Hag zelf verliet de club aan het einde van het seizoen 2021-22 om bij Manchester United te komen, en sinds het vertrek van beide mannen, Ajax hebben moeite om hun dominantie in het Nederlandse voetbal, dit seizoen eindigen hun campagne in vijfde – 35 punten van de titel-winnaars PSV Eindhoven.

De manager wijst zijn vinger op de hiërarchie van de club over de afbraak van de kant, en citeerde Overmars vertrek als een keerpunt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*