ESPN: Arsenal wil €800m Brobbey wil Arsenal…

Terwijl Newcastle United’s Aleksander Isak ook op Arsenal’s radar staat, lijkt zijn vertrek uit de club onwaarschijnlijk, aangezien er naar verwachting een nieuw contract wordt aangeboden aan de Zweedse aanvaller. Brobbey, aan de andere kant, zou meer haalbaar kunnen zijn, gezien de financiële situatie van Ajax en de uitgesproken wens van de speler om voor Arsenal te spelen (see below).

Brobbey is een belangrijke figuur geworden voor Ajax, waardoor zijn mogelijke vertrek een aanzienlijk verlies voor de Nederlandse club. Een verhuizing naar Arsenal zou echter een langdurige droom voor de aanvaller vervullen, die onlangs zijn bewondering voor de Gunners onthulde in een interview met NOS Jeugdjournaal

 https://frost24.com/

 

De overdracht wordt naar verwachting een high-stakes onderhandelingen, zoals Ajax waarschijnlijk een aanzienlijke vergoeding voor hun ster speler met $ 80m de prijs wordt gemeld. Niettemin, als Arsenal vastbesloten is om de diensten van Brobbey te beveiligen, is het waarschijnlijk dat ze dat zullen doen.

Laatste Arsenal letsel updates en nieuws
22-goal striker wil bij Arsenal, Manchester United of Real Madrid
Ajax’ Brian Brobbey viert na een doelpunt tijdens de Nederlandse Eredivisie voetbalwedstrijd tussen PSV Eindhoven en Ajax Amsterdam op het Phillips-stadion op 29 oktober 2023 in eindhoven. Nederland OUT (Foto van OLAF KRAAK/ANP/AFP via Getty Images)
Ajax’ Brian Brobbey viert na een doelpunt tijdens de Nederlandse Eredivisie voetbalwedstrijd tussen PSV Eindhoven en Ajax Amsterdam op het Phillips-stadion op 29 oktober 2023 in eindhoven. Nederland OUT (Foto van OLAF KRAAK/ANP/AFP via Getty Images)
Vorige maand werd gerapporteerd dat Brian Brobbey zich wil aansluiten bij een van de topclubs van Europa, met name het noemen van Arsenal, Manchester United, of Real Madrid als zijn favoriete bestemmingen.

Zijn indrukwekkende goal-scoring record dit seizoen, met 22 doelpunten en 12 assists in 43 wedstrijden, heeft zijn vertrouwen gevoed dat hij zowel een grote club en een grote vergoeding kan aantrekken. Brobbey’s succesvolle terugkeer naar Ajax na een stint bij RB Leipzig heeft een belangrijke rol gespeeld in zijn ontwikkeling, met in totaal 49 doelpunten en 19 assists in 119 wedstrijden voor de Nederlandse club.

De jonge voorstander gelooft dat zijn optredens een aanzienlijke prijs van 80 miljoen euro verdienen en ziet de komende Europese kampioenschappen als een platform om zijn talent verder te laten zien. “Als ik een doelpunt kan scoren, bevorder ik mezelf nog meer en verhoog ik mijn waarde,” zei Brobbey.

Een mogelijke verhuizing naar Manchester United, die dit weekend hun laagste Premier League-afsluiting heeft geregistreerd, zou Brobbey kunnen herenigen met zijn voormalige Ajax-manager Erik ten Hag, terwijl Arsenal ook in het verleden is gekoppeld aan de aanvaller.

Ondanks zijn dankbaarheid aan Ajax voor hun steun, is Brobbey vastbesloten zijn carrière naar het volgende niveau te nemen door te spelen voor een grote Europese club. “Ik ben op het punt om te bloeien,” zei hij. “Ik wil nog steeds veel geweldige dingen bereiken in mijn carrière, zoals spelen voor een zeer grote voetbalclub.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*